Timantit liikkeellä
Etusivu Valmennan Runoilen Suren Rakastan Olen


Timantit liikkeellä

Yksinäisyyden asiantuntijaklubi

Klubin tarkoituksena on tarjota ihmisille tilaisuus käytännössä kokea ja havannoida, kuinka oma yksinäisyys on yksi elämän osa-alue, ihmiselämän ilmiö. Tutustua uusiin ihmisiin, löytää mukavia kavereita. Tulla nähdyksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Tarkoituksena ei ole ongelmoida mistään asioista. Klubin tarkoituksena ei ole muuttaa mitään.

Kaikki yksinäisyyttä kokevat tai kokeneet ovat kutsutut klubiin. Jokainen yksinäisyyttä kokenut on oman yksinäisyytensä asiantuntija.

Kokoukset pidetään 2 - 6 henggen ryhmissä klo 12-20 joka kuukauden ensimmäinen torstai elokuusta 2015 alkaen. Kokous on ohjattu, aikataulutettu ja sisällöllisesti rajattu, ken kokee, hän näkee!

Jokainen klubikokous sisältää katseen kohtaamis -osion, taiteellisen työn, mielen siivous- ja valmennuskeskusteluja, pieniä kävelyretkiä, jumppataukoja ja yhteisaterian, jokainen tuo jotain syötävää -periaatteella. Kokous on aktiivinen jämäkkätahtinen tapahtuma.

Tämä on itsestä huolehtimista, oman olon hoitamista ja elämästä iloitsemista. Emme pidä jäsenrekisteriä emmekä toistaiseksi peri jäsenmaksuja, joten jotta saat paljon, maksa paljon johonkin toisaalle hyvinä tekoina

Tule, sellaisena kuin olet, ilman selityksiä. Tule kokien yksinäisyyttä tai mitä vaan. Olet hyvä, vapaa ja rakastettu. Jokainen klubikokous olkoon pyhä ja arvokas tapahtuma

Ilmoittaudu sähköpostilla! hilkka@laronia.com


Timantit liikkeellä


Hilkka Laronia, hilkkapien onnentyär pienpösilö ämmi
Yksinäisyyden asiantuntijaklubin johtaja ja valmentajaEtusivulle tästä!