Timantit liikkeellä
Etusivu Valmennan Runoilen Suren Rakastan Olen


Timantit liikkeellä
KAHVIKUPPI -VALMENNUS
    Kuppi kahvia, pala taivasta ja mielenrauhaa. Avartavia ja rakentavia sähköposteja 7 kertaa / viikossa
    285 € / 2 kuukauden ajan.

LENTOASEMA -VALMENNUS
    Luottamuksellisia skype- tai gmail-meet-keskusteluja siitä ja siellä, missä olet just nyt. Tule kuulluksi ja nähdyksi 6 kertaa puoli tuntia 290 €.

OMIN SIIVIN -VALMENNUS
    Lohduttavia, rakastavia ja arjessasi rinnalla lentäviä kahdenkeskisiä sähköpostivalmennuksia. Ymmärryksellä on vapaa ja iloinen sydän. 49 € / tunti.

Olipa elämässäsi mikä tilanne tahansa, voit aina parantaa sitä itse omalla tietoisuudellasi ja mie voin auttaa sinua siinä, olemme kaikki vapaassa pudotuksessa, avaa silmäsi, henggitä ja lennä!

Valmennukseni on aina henkilökohtaista ja yksilöllistä yksilövalmennusta ja kauppa taas auki!

Lentäkää siis kaikin sähköpostin (hilkka@laronia.com) siivin suohraan kauppaan, sähköpostia vaan tulehmaan, luen tarkasti, vastaan nopeasti ja olen ilonen sinusta ja kaikesta, lämpimästi tervetuloa rakas ihminen, sie itte siinä!

Lakkaa höntittämästä itteä ja muita, lue lissää täältä!

t. hilkkapienYksinäisyyden asiantuntijaklubi

Klubin tarkoituksena on tarjota ihmisille tilaisuus käytännössä kokea ja havannoida, kuinka oma yksinäisyys on yksi elämän osa-alue, ihmiselämän ilmiö. Tutustua uusiin ihmisiin, löytää mukavia kavereita. Tulla nähdyksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Tarkoituksena ei ole ongelmoida mistään asioista. Klubin tarkoituksena ei ole muuttaa mitään.

Kaikki yksinäisyyttä kokevat tai kokeneet ovat kutsutut klubiin. Jokainen yksinäisyyttä kokenut on oman yksinäisyytensä asiantuntija.

Kokoukset pidetään 2 - 6 henggen ryhmissä klo 12-20 joka kuukauden ensimmäinen torstai elokuusta 2015 alkaen. Kokous on ohjattu, aikataulutettu ja sisällöllisesti rajattu, ken kokee, hän näkee!

Jokainen klubikokous sisältää katseen kohtaamis -osion, taiteellisen työn, mielen siivous- ja valmennuskeskusteluja, pieniä kävelyretkiä, jumppataukoja ja yhteisaterian, jokainen tuo jotain syötävää -periaatteella. Kokous on aktiivinen jämäkkätahtinen tapahtuma.

Tämä on itsestä huolehtimista, oman olon hoitamista ja elämästä iloitsemista. Emme pidä jäsenrekisteriä emmekä toistaiseksi peri jäsenmaksuja, joten jotta saat paljon, maksa paljon johonkin toisaalle hyvinä tekoina

Tule, sellaisena kuin olet, ilman selityksiä. Tule kokien yksinäisyyttä tai mitä vaan. Olet hyvä, vapaa ja rakastettu. Jokainen klubikokous olkoon pyhä ja arvokas tapahtuma

Ilmoittaudu sähköpostilla! hilkka@laronia.com


Timantit liikkeellä

Hilkka Laronia, hilkkapien onnentyär pienpösilö ämmi
valmentaja ja Yksinäisyyden asiantuntijaklubin johtaja


Etusivulle tästä!